Omalla nimelläni etsiessäni löytyi Facebook ja Instagram tilit. Theseus järjestelmästä opinnäytetyöni löytyi nimelläni hakiessani.

Nimelläni löytyi myös vielä 8 vuoden jälkeen uutinen hääpäivästäni joten tässä huomaa mitä kerran on julkasitu sosiaalisessa mediassa jää sosiaaliseen mediaan.

Nimelläni löytynyneet tiedot olivat oikeita, enemmän varmasti ongelmia tuottavat ihmisille joilla on sama nimi ja sekoitetaan eri ihmiseen nimen perusteella tiedot. Väärin ymmärryksiä on varmasti sattunut saman nimisten kesken.

Kyllä sitä itsekin miettii minkälaisia kuvia julkaisee sosiaaliseen mediaan ja lasten kuvien kanssa on melkko tarkkana oltava. Väärinkäytöksiä on tullut kun kuvalla on luotu uusi profiili esim facebookin.

Varmasti jos itse olisin johtavassa asemassa tai työtehtäväni olisi erityinen. Niin välttelisin sosiaalisen median julkaisuja tai todellakin erittäin harkiten miettiä mitä julkaisee ja missä muodossa. On varmaa että lehdet yms seuraavat henkilöitö jolloin julkaisut päätyvät päivän lehtien otsikoihin ja henkilö joutuu valtaiseen ryöpytykseen, onhan näitä nähty. Mielestäni jokainen saa päättää mitä hänestä julkaistaan tietoja muiden nähtäville.